Transavia komt passagiers Dubai tegemoet met compensatie

5 apr 2019 | 20:03
MarokkoGids

Luchtvaartmaatschappij Transavia geeft toe de 180 gedupeerden in Dubai onvoldoende te hebben geholpen. Transavia biedt de gedupeerden een compensatie voor het ongemak.

Het vliegtuig kon wegens technische problemen niet naar Schiphol vliegen. Transavia besluit de gedupeerden een financiële compensatie te geven voor „het geleden leed en onkosten.”

Op 24 maart blijkt dat het vliegtuig niet kan vertrekken uit Dubai. Transavia heeft toen reizigers ondergebracht in hotels, terwijl zij een vervangend vliegtuig probeerde te regelen. Desondanks werd er door de passagiers geklaagd op social media over onder andere het gebrek aan informatie.

De gedupeerden hebben middels een brief aan Transavia excuses geëist, maar ook maatregelen om herhaling te voorkomen en een compensatie.

„Wat begon als een technisch mankement aan ons vliegtuig, groeide door een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden al snel uit tot een voor onze passagiers vervelende situatie”, aldus Mattijs ten Brink van Transavia. „Wij hebben de passagiers van deze vlucht niet de service en aandacht geboden die zij van ons mochten verwachten.”

Lees ook ‘Transavia-vlucht Dubai-Schiphol al dagen vertraagd’

© Redactie 2019

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie