Cristiano Ronaldo opent Hotel in Marrakech

16 feb 2019 | 20:36
Economie

In 2020 zal de voetballer Cristiano Ronaldo zijn luxe hotel openen in Marokko. Het hotel, Pestana CR7, zal worden geopend in het nieuwe stadscentrum aan de M Avenue in Marrakech. 

Hotel CR7 Marrakech -Cristiano Ronaldo
Hotel CR7 Marrakech – Cristiano Ronaldo – Restaurant

Het project kost zo’n 40 miljoen euro en is in samenwerking met Pestana, de grootste hotelketen van Portugal, en Downtown Hotel Corporation, de vastgoedontwikkelaar achter het project M Avenue. Ronaldo bezit echter 50% van het hotel. Het Pestana CR7 hotel zal bovendien 168 kamers hebben, twee restaurants, een zakencentrum, fitnesscentrum en een spa. Ook zal er een daktuin zijn met zwembad en skybar. Een overnachting zal ongeveer 200 euro kosten.

Hotel CR7 Marrakech -Cristiano Ronaldo
Hotel CR7 Marrakech -Cristiano Ronaldo – Slaapkamer

Het CR7 hotel maakt deel uit van het M Avenue project en heeft een oppervlakte van 5 hectare grond. M Avenue zal een internationale bestemming zijn op het gebied van zowel design en fashion als vrije tijd en cultuur. Daarom zullen er in deze nieuwe wijk winkels, kantoren, restaurants, cafés, kunstgalerijen, wellness-  en zakencentra komen. Eind 2019 is de lancering van het hotel.

Hotel CR7 Marrakech -Cristiano Ronaldo
Hotel CR7 Marrakech -Cristiano Ronaldo – Daktuin

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie